EU projekti

Promote & Support

Bliži se zadnji dan nastave, a mi već radimo planove za sljedeću godinu. Sretni smo što smo svojim prijedlogom aktivnosti "Promote & Support" dospjeli na kartu događanja tijekom Tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, koji će se obilježiti od 14. do 18. listopada 2019.

Benvenuti a Zagabria!

Zadovoljstvo nam je najaviti dolazak 12 učenika i 3 profesora srednje škole IIS Verona Trento iz Messine, Italija, koji će u razdoblju od 5. do 11. svibnja 2019. godine posjetiti našu školu u sklopu bilateralne suradnje i kulturološke razmjene između naših zemalja. Grupu predvodi koordinator Erasmus+ projekata Massimo Amara.

IIS Verona Trento je eletrotehnička škola koja provodi petogodišnje obrazovne programe iz područja mehanike, mehatronike, kemije, informatike, telekomunikacija, elektronike i građevine te trogodišnje programe za zanimanja tehničar za računalstvo i elektrotehničar.

Naše škole imaju velike planove za buduću suradnju te je u tijeku priprema prijavnice za zajednički Erasmus+ projekt u koji će biti uključene još 3 zemlje iz Europske Unije.

Na susretu u Zagrebu čeka nas pet aktivnih radnih dana tijekom kojih ćemo našim gostima omogućiti predstavljanje naših obrazovnih programa – opća i jezična gimnazija, web dizajner i fizioterapeutski tehničar; naš sustav visokog obrazovanja posjetom fakultetima te dodatni kulturni i gastronomski sadržaj koji će reflektirati našu tradiciju i kulturu.