Školske vijesti

Naši sportaši

Lijepa naša bogata prirodnim raznolikostima, bogata poviješću, vrijednim ljudima i brojnim mogućnostima. Mala zemlja u svijetu poznata po turizmu, Mati Rimcu, po izvrsnim vinima i bogatoj gastronomiji koju najbolje promoviraju naši sportaši, svjetske klase nogometa, tenisa, skijanja, rukometa, gimnastike i mnogih drugih sportova. Tko nije čuo za Luku Modrića, Gorana Ivaniševića, Janicu Kostelić i brojne druge.

Jedan od takvih imena je i tenisač Marin Čilić na slici s našim učenikom Stjepanom Janom, atletičarom pred kojim je sigurno uspješna karijera pokazatelj čega su brojni dosadašnji rezultati ostvareni u njegovim kategorijama.

Fotografija je snimljena u atletskoj dvorani na Velesajmu nakon odrađenog zajedničkog kondicijskog treninga.

Kraj prvog polugodišta

Bliži se kraj prvog polugodišta. Radujemo se praznicima, Božiću i Novoj godini. Već od početka dvanaestog mjeseca vidljivo je ozračje nadolazećih dana u našoj školi. Uredili smo učionice, na plakatu u školi ispisali želje za 2021. godinu, u ravnateljičin ured uselili djeda Mrazovi, a u naša srca strepnja - opet online nastava. Kada će prestati ta korona?

Svima želimo sretan Božić, a puno dobrih želja imamo za Novu. Očekujemo ih.

Otvaranje leda u Križevcima

Gabrijela, maturantica smjera fizioterapeutski tehničar, klizanjem se bavi već 13 godina. Trenutačno vježba u Klizačkom klubu Medveščak, Zagreb. Pored umjetničkog klizanja u istom klubu bavi se i inline rolanjem, a jedan i drugi sport su natjecateljski.

Nastupala je na državnim i međunarodnim natjecanjima obišavši pritom mnoge zemlje - Bugarska, Češka, Njemačka, Slovenija, BiH, Mađarska, Italija i druge. Brojne su nagrade, dobivene za izuzetan trud i svakodnevne treninge, npr. treća u EU na rolanju i druga u klizanju na EU kriteriju. Nastupa pojedinačno, a i ekipno u Pahuljicama - sinkronizirano klizanje.

Za ovu adventsku sezonu imala je čast i priliku otvoriti led u Križevcima.